Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Vinterjakker: Hvad skal du kigge efter?

Find en ventileret vinterjakke (Foto Eventyrsport.dk)

Find en ventileret vinterjakke (Foto Eventyrsport.dk)

Når du skal ud og købe en vinterjakke, så er der et par gode, som du kan følge, hvis du gerne vil være sikker på, at du kommer hjem med helt den rigtige jakke, som du også kan finde frem til vinteren, der kommer næste år.

Rådene er selvfølgelig ikke udtømmende, og der er en lang række personlige ting, som du også skal tage stilling til, når du køber en jakke, der helst skal overleve de næste par vintre. Design, pris og form er selvfølgelig noget, som du helt sikkert selv er bedst til at vurdere.

Det første du skal kigge efter er, hvad jakken er lavet af. Og her gælder det specielt, at du skal kigge på, hvad jakken er foret med indvendig. Det afgør nemlig, om du kommer til at fryse dig gennem vinteren eller ej.

Og så er det også relevant at kigge på, om jakken afviser vand og sne. Og i samme snuptag bør du også kigge på, om jakken har ordentlig ventilation, så du ikke hyperventilerer, når du bærer den.

Andre ting, du skal tjekke jakken for

Andre ting, som du kan kigge på, er: Hvor mange lommer har jakken, er der tapede sømme, er der velcrolukning ved ærmerne og hvor mange er der opbevaringsplads til skrøbelige dele som din mobil.

Se på vinterjakker her.

Share

Tags: , , , ,

One Response to “Vinterjakker: Hvad skal du kigge efter?”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.