Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Viking gummistøvler – holder dit barn tørt

Viking Gummistøvler - Fireman (Foto: EventyrSport.dk)

Viking Gummistøvler - Fireman (Foto: EventyrSport.dk)

Viking Footwear har i snart 100 år leveret gummistøvler til kvinder og mænd, der holder af at tilbringe tid ude i naturen. Vikings kombination af smart og tidsløst design og deres mange praktiske detaljer har gjort deres gummistøvler til en favorit blandt folk med et aktivt udendørsliv. Derudover er Viking også et stort navn blandt børn. Det er meget få børn i Danmark, der ikke på et tidspunkt har hoppe i vandpytter iført et par af de ikoniske gummistøvler fra Viking – og det er der en grund til.

Mere end bare praktiske

Viking har nemlig altid været gode til at gøre deres gummistøvler attraktive for børn i alle aldre, så det ikke behøver at være en kamp at få dit barn til at iføre sig gummistøvler om morgenen, inden turen går ned i børnehaven eller skolen.

Derudover har Viking altid produceret deres gummistøvler i en høj kvalitet. Alle Vikings støvler af naturgummi, og de mange forstærkninger gør Vikings støvler til en af de mest slidstærke på markedet. Det betyder kort sagt, at selv Vikings støvler ofte er lidt dyrere end gennemsnittet, så kan det vise sig at være en god investering i det lange løb, da det er sværere for dit barn at slide sådan et par op.

Find dine Viking gummistøvler lige her!

Share

Tags: ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.