Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Vask dine fleecetrøjer rigtigt og hold dem pæne

Undgå fnuller med de her tips (Foto Eventyrsport.dk)

Undgå fnuller med de her tips (Foto Eventyrsport.dk)

Det er så lækkert med en fleecetrøje. Den kan bruges til alt, hvad enten det er til træning, ture i skoven eller bare til hverdag. Dens mange muligheder gør også, at du bruger din fleecetrøje rigtig tit. Du er virkelig glad for den. På det sidste er den dog begyndt at fnugge og se grim ud, men du synes nu ikke, at du gør noget forkert. Men det kan faktisk være, at det er turen i vaskemaskinen som gør den grim.

Et godt råd til vask af fleecetrøjer

Fleecetrøjer kan hurtigt komme til at fnugge, når de bliver vasket i vaskemaskinen. Det er rigtig irriterende, da det ikke er altid, at man gemmer fleecetrøjen væk under ens jakke. En gang i mellem har man den jo på som sit yderst lag og så skal den jo se pæn ud, men man kan faktisk hurtigt undgå, at ens fleecetrøje fnugger ved dette lille trick: Man skal prøve at putte ens fleecetrøje i en stor vaskepose, når man vasker, men hvis man ikke lige har det liggende, så kan man tage et dynebetræk i stedet for. Ved dette lille trick kan man undgå fnuggen i vaskemaskinen, og man kan også undgå, at ens andet tøj bliver fnugget.

Hvis skaden dog er sket med fleecetrøjen, og den simpelthen er blevet for grim, så er der ikke andet for end at komme ud at investere i en ny.

Du kan finde et stort udvalg af fleecetrøjer her.

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.