Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Vandresko – Hver dag er et eventyr med et par gode vandresko

Få en god vandretur med de rette vandresko  (foto eventyrsport.dk)

Få en god vandretur med de rette vandresko (foto eventyrsport.dk)

Du står for foden og kigger op og ved, at inden længe er bjerget besejret, og du har verden for dine fødder! Et par vandresko skal være en del af dig. De skal bære dig frem og lade dig nyde hvert et øjeblik af din vandretur. Du kan bruge vandreskoene på Eventyrsport.dk til både store vandreturer i verdens bjerge eller til hverdag, hvor et par vandresko er dejlige at have på.

Når du skal vælge vandresko, skal du tænke dig godt om: Hvad skal de bruges til og hvilke kompetencer, skal de have? Når du handler på Enentyrsport.dk, kan du være ret sikker på, at kvaliteten er i top, men du skal stadig vide, hvilken slags sko du gerne vil have.

Der er sko, som er særligt gode til hiking og der er vandresko, der er perfekte til søndagsturer i skoven eller som dejlig hverdagssko. Vandresko sidder ofte så godt på foden, at de er svære at undvære i hverdagen, derfor kan du også få vandresko i meget flotte designs.

Find en behagelig pasform

Du må ikke gå på kompromis med pasformen, og det er dejligt med en god åndbar hed i skoen. På en vandretur er skoen din vigtigste ven, og du vil derfor gene have et par, der er til at holde ud at have på hele dagen.

Vandreskoene skal sidde godt fast om hælen og må ikke klemme dine tæer. Der skal nemlig være plads til, at dine fødder kan udvide sig i løbet af dagen i takt med, at de bliver varme og svedige. Når de bliver varme og svedige, er det også lækkert med en god stød- og svedabsorberende sål, som ventilere, så du kan ånde i skoen og slipper for slemme lugtgener.

Køb et par vandresko hos Eventyrsport

Læs om gode vandresko her:

Kom ud i det fri med gode vandrestøvler!

Vandrestøvler – Turens vigtigste udstyr

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.