Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Teva holder dine fødder i topform året rundt

Teva laver både sko og sandaler (foto eventyrsport.dk)

Teva laver både sko og sandaler (foto eventyrsport.dk)

Har du nogensinde prøvet at gå i et par Teva sko? Sko der sidder så perfekt, at du faktisk aldrig har lyst til at tage dem af igen? Hvis ja, leder du så efter et par nye? Hvis nej, så er du også kommet til det rigtige sted. Her er nemlig mange modeller fra Teva, du kan finde præcis den model, der passer til dit formål.

Hvis du skal på vandretur i de høje bjerge, så er Teva med dig. Det samme gælder, hvis du blot går rundt i hverdagen – og ja, det samme gælder, hvis du skal på ferie i sydens sol. Teva er altid med dig på din vej, for Teva sidder så godt på dine fødder, at du ikke har lyst til at skifte dem ud med noget andet.

Hvis du gerne vil prøve en god vandrestøvle, så skal du tage at prøve et par fra Teva. De svøber sig om dine ankler og giver dig god støtte.

Tag Teva med på sommerferie

Teva laver ikke kun praktiske sko, der er gode på kolde, hårde rejser. Nej Teva er også perfekte i kufferten, hvis du skal på tur til smukke strande og eksotiske storbyer. Teva laver nemlig både velsiddende klipklappere, åbne sko og sandaler. Der er altså nok at vælge mellem, når det kommer til at vælge den helt rigtige sko fra Teva.

Hvorfor er sko fra Teva så gode? Det er de simpelthen, fordi de har et solidt udluftningssystem, der holder dine fødder tørre og lugtfri. Der er ikke noget værre end at tage et par sko af og få en sky af sure stanke op i hovedet. Det undgår du nemt og sikkert ved at investere i et par sko fra Teva. Udluftningen er i top – det giver dig den perfekte følelse af overskud.

Se et udvalg fra Teva her

Læs mere om sandaler:

Nyd sommeren med Teva sandaler

Gå sommeren i møde med sandaler

Sandaler til børn – slip sommeren fri

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.