Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Tag en vintervandretur

Haglöfs - Stroll GT (Foto: EventyrSport.dk)

Haglöfs - Stroll GT (Foto: EventyrSport.dk)

Selvom det er koldt i lille Danmark, kan du sagtens dyrke din vandrevaner i andre og varmere lande. Og det vigtigste, du skal have med, er et par solide og behagelige støvler.

Fødderne bestemmer

Før du køber dit første par vandrestøvler, skal du beslutte dig for nogle ting. For det første findes støvler i mange forskellige prisklasser, og du skal selvfølgelig finde ud af, hvad du har råd til. Men overvej, at hvordan du har det på din tur, afhænger meget af, hvordan dine støvler behandler dine fødder. Med andre ord: Gå ikke på kompromis med kvaliteten, hvis du kan undgå det. I en forretning vil de typisk bede dig gå rundt i støvlerne et stykke tid, før du tager af sted. Det er for at vende dine fødder til det nye fodtøj. Og et godt råd: Tag det alvorligt. Chancen for at få vabler er langt større, hvis du ikke har gået dem til.

Vandrestøvler på nettet

Hvis du gerne vil starte med at se, hvad du kan vælge imellem, kan en simpel søgning på google give dig et godt billede af mange af producenterne. Haglöfs, Hanwag, Keen, Salomon og Merrell kan være nogle gode mærker at kigge efter både til mænd og kvinder, og netop nu er der penge at spare på januar udsalget. På eventyrsport.dk har de for eksempel tilbud på en masse af Haglöfs varer, som varmt kan anbefales. Haglöfs har eksisteret i 90 år og laver stadig nye, innovative produkter, der passer til enhver vandretur. Deres produkter er gennemtænkte, og netop nu kan du spare mange penge på adskillige af deres støvler.

Klik her for at se det store udvalg af vandrestøvler!

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.