Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Rygsæk til børn gør det sjovt at være praktisk

Børn skal have gode rygsække, de kommer nemlig til at bruge dem meget (foto eventyrsport.dk)

Børn skal have gode rygsække, de kommer nemlig til at bruge dem meget (foto eventyrsport.dk)

Børn kan godt lide at kopiere deres forældre. Hvis man beder dem om at gøre, som de skal, synes de ikke altid, det er sjovt, men hvis de kan få lov til at gøre det samme, som forældrene gør, så et det som regel altid god underholdning.

Ovenstående gælder for rigtig mange praktiske ting i hverdagen.

Hvis du beder dit barn om at pakke sin rygsæk til i morgen, er det måske ikke så underholdende. Men hvis I sammen pakker hver sin rygsæk til morgendagens strabadser, er der hurtigt langt mere værdi i det. Derfor er det ikke helt forkert at gå efter en rygsæk til dit barn, som dit barn synes er rigtig sej, men som også minder lidt om den måde, du selv ser ud.

Uanset om du er pædagog eller business, har du som regel en rygsæk eller en computertaske med. Pak endelig denne sammen med dit barn, og gør opmærksom på, at I har hver sin taske, men laver noget sammen – og I laver det samme.

Til alle hverdagens ting

Det er helt uundgåeligt, at børn skal have deres egne rygsække. Der er mange ting, de hver dag skal medbringe i børnehave eller skole. Derfor er det vigtigt, de har en rygsæk, som de godt kan lide, og en rygsæk, hvor de ting de skal bruge, kan være i. Se et udvalg af rygsække her

Der findes mange eksempler på praktiske rygsække til børn. Et godt eksempel er skoletaskerne, der også er rygsække. Disse har en masse små rum, hvor dagens ting kan fordeles overskueligt. Der er blandt andet et rum til madpakken, et til drikkedunken, et til penalhuset, et til bøgerne og et til løse papir og mapper. Derudover er der også en mindre taske, som kan klipses på en skoletaske til børn. Denne er til, når der er idræt i skolen.

Få mere nyttig inspiration til rygsække med nedenstående links:

Skån kin ryg med en god rygsæk

Rygsække er den bedste måde at bære oppakning på

Gode rygsække skal i have med på vandreturen

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.