Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Regntøj børn – Praktisk og smart regntøj til de mindste

De mindste skal have ordentligt regntøj (foto eventyrsport.dk)

De mindste skal have ordentligt regntøj (foto eventyrsport.dk)

Vi har alle været i en alder, hvor det bare er det allersjoveste at hoppe i regnpytter. Selvom de voksne må se undrende til og for længst har glemt, hvori det sjove består, så er det en eviggyldig leg for de mindste. Og når man har hoppet i den første på turen, må man nødvendigvis hoppe i resten.

Med et par gode gummistøvler, regnbukser og en regnjakke, skal ingen bekymre sig om at blive våde. Det skulle da lige være den, der har glemt at klæde sig lige så praktisk, og som står for tæt på, når barnet sætter fra til et ordentligt plask. Det forholder sig nemlig tit sådan, at voksne mennesker kun har fantasi til at klæde børnene praktisk på og helt glemmer at tænke på sig selv.

Der findes ikke dårligt vejr for børn med godt regntøj

Børn leger rigtig godt udenfor, og det er vigtigt, for leg skal ikke kun kredse om computerspil og andre indendørs aktiviteter. Alle har godt af frisk luft, og selv i regnvejr kan der opstå sjove lege, hvis barnet er godt klædt på. Man siger jo, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning.

Godt regntøj er selvfølgelig regntæt, så ikke en dråbe sniger sig ind. Samtidig skal der være god bevægelighed i, så barnet kan lege ufortrødent, løbe, hoppe, gemme sig, snurre rundt, falde på halen og alt det andet, der hører sig til, når et barn rigtig slår sig løs.

Og regntøjet til dit barn behøver ikke være kedeligt. Det kan fås i både den ene og den anden yndlingsfarve, med eller uden finurlige detaljer påtrykt og i alle længder og bredder. Dit barn vil helt sikkert gerne trække i regntøjet, når det ikke kun er praktisk men samtidig rigtig flot.

Se et stort udvalg af smart regntøj til børn her

Share

Tags: , , ,

One Response to “Regntøj børn – Praktisk og smart regntøj til de mindste”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.