Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Regnjakke dame – Vælg den rette og smarte

Man kan sagtens se godt ud i regntøj (foto eventyrsport.dk)

Man kan sagtens se godt ud i regntøj (foto eventyrsport.dk)

Regntøj har været håbløst umoderne i flere år, men på vores breddegrader er lækkert og praktisk regntøj en uundværlig del af garderoben. Regntøj behøver ikke være ubehageligt, ukomfortabelt og grimt, for mange tøjfirmaer er i disse år begyndt at designe lækre både jakker, bukser og frakker, der ligner alt andet moderne hverdagstøj. Der ud over har man udviklet materialerne med årene, og en regnjakke i dag kan derfor også være åndbar. Det giver din krop mulighed for at komme af med sin kropsvarme, og du undgår at blive svedig og fugtig under tøjet, hvilket kan være meget ubehageligt, når du i forvejen bliver våd fra oven.

Den rette og smarte regnjakke er nemlig ikke kun flot og moderigtig. Den har en pasform, der gør det let at bevæge sig i den, og så er den lavet af lækre åndbare materialer.

Regnjakke dame – til hverdagsbrug året rundt

Som med alt andet tøj er det ikke nok med en enkelt jakke i skabet. Det er rart at kunne veksle mellem flere jakker, og det giver god mening, da du altid bør klæde dig efter både temperaturer og mængden af regn.

En jakke, der er kort, giver dig bedre mulighed for at bevæge dig frit og hurtigt. Tilgengæld vil en lang frakke være rar, fordi den varme bedre om numsen, og så tillader den, at du kan sætte dig ned uden at få våde bukser. For eksempel på din cykelsaddel. En regnjakke til sommerbrug skal selvfølgelig være tynd og let, mens en regnjakke til vinterbrug gerne må have for af for eksempel dun, så du kan holde varmen.

Regnjakke dame – køb en ny her

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.