Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Praktisk eller smart regntøj?

Didriksons - Flite Set (Foto: EventyrSport.dk)

Didriksons - Flite Set (Foto: EventyrSport.dk)

Skal du ud og finde nyt tøj til at matche det nogle gange lidt tvivlsomme danske forårsvejr? Det er for nogle lettere sagt end gjort, og det er primært fordi, de fleste tænker, at regntøj enten ser forfærdeligt ud og holder vand eller sidder perfekt og mangler vandtætheden. Men det er selvfølgelig en myte. De seneste par år har mange producenter fokuseret meget på at lave regntøj, der kan matche både det ene og det andet.

Hvad er det praktiske?

Der er selvfølgelig nogle ting, som et sæt regntøj skal leve op til, hvis du ikke skal købe katte i sækken. Vandtæthed siger sig selv, men samtidigt skal din hud kunne ånde gennem stoffet – og her må du nok se i øjnene, at det ikke er det billigste, der er det bedste. Hvis din hud ikke kan ånde, bliver sveden og fugten inde i sættet, du bliver våd og kommer lynhurtigt til at fryse.

Men det kan sagtens sidde perfekt

Det skal siges, at det praktiske altid er smart at prioritere, fordi et regnsæt ikke som udgangspunkt skal bruges til at gå modeshow. Men når du har tjekket det igennem, er det intet problem at finde frem til at sæt, som du også ser godt ud i. De fleste producenter ved, at det er en vigtig faktor, når især kvinder køber regntøj, så de fleste modeller er designet derefter.

Læs mere om regntøj her

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.