Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

På med regntøjet, børn

Didriksons - Logan Kids Set (Foto: Eventyrsport)

Didriksons - Logan Kids Set (Foto: Eventyrsport)

Sneen bliver ikke ved at ligge der for evigt. På et tidspunkt bestemmer den danske vinter sig til at blive rigtig træls, våd og sjappet. Og her skal du være parat med noget godt regntøj, hvis dine børn ikke skal redde sig en lille smule forkølelse, når det begynder at blive forår.

Godt regntøj kan gøre meget

Det skal selvfølgelig siges, at det ikke nødvendigvis betyder, at du skal gå ud og investere i det første, det dyreste du finder. Du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med prisen, men det behøver bare ikke at være svinedyrt at købe nyt regntøj til familiens mindste. Det gode regntøj lader huden underneden ånde, samtidigt med at det holder alt, hvad der hedder regn ude. Det barn skal kunne bevæge sig frit i tøjet, og det kan være en god idé at kigge efter hvordan hætten lukker om hovedet på dit barn. Så meget så muligt skal kunne dækkes, for at det bliver ikke vådt.

Husk at prøve det

Du kan sagtens finde mange bud på, hvilket sæt regntøj dit barn skal have. Men uanset hvor meget tid, du vælger at bruge på at søge på nettet, er det altid en god idé at tage ned i en forretning og prøve det. Dit barn skal føle sig godt tilpas, der skal være plads til leg og som sidste ting, kan det også være meget fedt at finde et sæt, der rent faktisk er pænt at kigge på.

Se nogle fede bud på regntøj til børn her

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.