Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Outwell giver dig alt til campinglivet

En romantisk sovepose (Foto Eventyrsport.dk)

En romantisk sovepose (Foto Eventyrsport.dk)

Den danske campingtradition er nu ret hyggelig. Og hvis sommerferien i år står på camping, kan I alle sammen godt begynde at glæde jer. Mange familier har tit arvet alt muligt udstyr af familien, men hvis det er første gang, I kaster jer ud i campingeventyret, er der jo en masse, I skal have købt ind. Og hvis det er for forvirrende at finde rundt i, kan I med fordel starte med at undersøge, hvad mærket Outwell har at byde på.

En all-round producent

Det gode ved Outwell er, at de producerer det meste udstyr til jeres campingtur. Her kan du både få soveposer, telte, køkkengrej og rejsetasker. Og det tilmed i en rigtig god dansk kvalitet. På trods af det engelske navn, er Outwell et dansk mærke, og det sikrer en god kvalitet og et godt håndværk hele vejen rundt.

En romantisk sovepose

En af de mere finurlige ting, Outwell har præsteret, er dobbeltsoveposen. Outwell Contour Dubble 2012 er en god og komfortabel pose, som i princippet ligner alle andre. Den er bare lavet til to personer. Den har lynlås hele vejen rundt, og derfor kan den også hives med ud til lejrbålet om aftenen og bruges som tæppe. Den er helt sikkert værd at tjekke ud.

Se både dobbeltsoveposen og andre gode Outwell-produkter her

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.