Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Om nicethings.dk

Et aktivt liv er utrolig populært. Du har sikkert lagt mærke til, at der er fokus på det gode og sunde liv både i skolen, på jobbet og i medierne. Kroppen har godt af at få rørt sig og blive udfordret. Men fordi du kaster dig ud i friluftslivet, ekstremsporten eller en aktiv ferie, betyder det ikke, at det behøver at være dyrt. Det mener vi i hvert fald ikke. Det økonomiske er nemlig nogle gange det, der holder folk tilbage. På dette site kan du få gode råd om, hvordan du får mest ud af din ferie med det udstyr, du har. Du kan finde tilbud på dit næste telt, regntøj eller vandrestøvler, og hvis du er nybegynder i det aktive liv, kan du finde ud af, hvordan man kommer godt i gang.

Noget for nybegynderen

Man bliver hurtigt afskrækket af svimlende priser og mængden af udstyr, hvis man er helt grøn i friluftslivet. Der findes mange eksempler på folk, som bare går ud og køber til højre og venstre uden at finde ud af, hvad de rent faktisk har brug for. Eller hvor de kan få det billigst. Står du på tærsklen til et liv med flere løbeture, aktive campingferier eller skiture, vil vi gerne hjælpe dig med at komme godt i gang. Derfor kan du på sitet finde mange tekster, som giver gode råd til eller tilbud på det udstyr, du som minimum skal anskaffe dig. Kig dig omkring og blev inspireret.

… Og den erfarne

Riverrafting, klatring eller de hårdeste vandreture. Er du mere dreven i faget, er der selvfølgelig også noget for dig. Fokus er det samme: Vi ønsker at hjælpe dig med at finde gode tilbud på kvalitetsudstyr. Du går formentlig meget fokuseret efter et bestemt produkt, som du ved, du mangler til din næste tur. Du kan både søge på det enkelte ord, men også efter måned og år. Vi ønsker, at det skal være så nemt for dig at finde som muligt. Så kan du hurtigt komme af sted på dit næste eventyr.

Har du tid til feedback?

Vores site udvikler sig hele tiden. Vi lægger nye ting op og forsøger at skrive om de produkter, som du efterspørger. Men vi har brug for din hjælp. Sidder du og mangler noget, eller har du selv gode råd, du gerne vil dele med andre? Så vil vi gerne høre fra dig. Vi går efter at give dig og andre brugere den allerbedste oplevelse, derfor er vi afhængige af feedbacken.
Skriv til os, hvis du har ris, ros eller forslag til forbedring. På forhånd tak.

Share

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.