Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Nyd sommeren med Teva sandaler

Teva - Obern (Foto: EventyrSport.dk)

Teva - Obern (Foto: EventyrSport.dk)

Sommeren er nu kun halvanden måned væk, og derfor er det ved at være på tide, at få købt tøj og sko til den varme tid.

De lange, lyse og lune aftener og de varme eftermiddagstemperaturer stiller nemlig nogle helt andre krav til din beklædning end de årstider, der snart går på hæld. Mange af de krav opfylder sandaler fra Teva.

Af aktive til aktive

Teva er en amerikansk skoproducent, der blev grundlagt af en rafting-guide ved navn Mark Thatcher i 70’erne. Siden da har Teva været leverandør af fodtøj til det aktive udendørsmenneske. De såkaldte sportssandaler, som Teva er kendt for, giver dig mulighed for at give den gas i det gode vejr, uden at skulle bekymre dig om dine fødders helbred.

Godt for dine fødder

Tevas sandaler er alle udstyrede med forede remme og skridsikre såler for optimal komfort og sikkerhed under fysisk udfoldelse. Så hvad end den står på rafting, lange vandreture eller bare en dagligdag med mange skridt, så er sandaler et rigtigt godt valg i den varme tid af året.

Den åbne form gør nemlig, at dine fødder har maksimal mulighed for ventilation på alle tidspunkter, samtidig med at du ikke bliver begrænset i dine fysiske udfoldelser.

Find Teva sandaler her

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.