Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Myggenet til seng – så skal myggestik ikke ødelægge din nat

Køb et myggenet, så har du det til sommeren (foto eventyrsport.dk)

Køb et myggenet, så har du det til sommeren (foto eventyrsport.dk)

Der findes simpelthen ikke noget værre end at værre fanget i soveværelset med en myg i rummet. Du vil så gerne sove, men hver gang du slukker lyset, er den der. Den frustrerende summen og din viden om, at den lille plageånd sidder og suger løs, lige så snart den får muligheden. Og så kan det ellers klø resten af natten.

Nattesøvnen er så utrolig vigtigt, og derfor bliver du nødt til at tage dine forholdsregler i forhold til myg. Hvis det lille skadedyr giver dig en væsentligt ringere søvn, må du tage affære. Det kan du nemt med et myggenet, der kan hænges over sengen og bredes ud over sengens kanter. Så kan du ligge under nettet i fred og ro for den lille blodsuger.

Byg et forsvar af myggenet til din seng

Myggenettet er nemt at sætte op, og det er lige så nemt at tage ned igen. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at redde nattesøvnen med et net til sengen. Myggenettene kan endda fås til en helt rimelig pris, så hele familien kan myggesikres. Det vil helt sikkert give en glad og veludhvilet familie.

Myg i soveværelset er nok mest et udtalt problem i sommerhuset, men det kan også være en god idé at have et myggenet liggende i hjemmet ellers. Lige meget om du bor i hus eller i en lejlighed midt i byen. Myg kan komme luskende, og så er det rart at kunne trække nettet frem og ligge i sikkerhed for irriterende stik. Så må du lære at leve med lyden af myggens summen, men det skal nok kunne lade sig gøre, så længe du har visheden om, at myggen ikke kan røre dig.

Myggenet til seng her

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.