Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Merrell – professionelt friluftsudstyr til alle

Merrell - WMS Waterpro Maipo (Foto: EventyrSport.dk)

Merrell - WMS Waterpro Maipo (Foto: EventyrSport.dk)

Merrell, der startede som en producent af high-performance fodtøj til bjergbestigere og andre aktive friluftsmennesker, er i dag allemandseje, og firmaet derfor også blevet en af de foretrukne, når udendørsfolket skal ud og investere i nyt grej til den næste rejse ud i naturen.

Det startede egentlig med 3 mænd, Clark Matis, John Schweizer og Randy J. Merrell, der i 1981 besluttede sig for at begynde at designe vandre- og hikerstøvler i god kvalitet, men som samtidig skulle være til at betale for almindelige mennesker. Siden har det udviklet sig til, at firmaet i dag producerer alt lige fra vinterjakker og sofshells til de klassiske vandrestøvler og –sko.

Hverdagsskoen til det aktive menneske

Merrells signaturprodukt blev dog sjovt nok ikke et stykke beklædning til ekstreme vejrforhold, men derimod en god og praktisk sko til mennesket med den aktive hverdag, nemlig den klassiske ”Jungle Moc”-sko.

Skoen vandt hurtigt hjerterne hos de fleste på grund af dens smarte ydre og utroligt praktisk og funktionelle design. Og netop det har Merrell efterhånden specialiseret sig i; at skabe fod- og overtøj, der designmæssigt kan passe til hverdagen, men som stadig har bibeholdt alle de fede tekniske egenskaber fra high-performance beklædningen.

Se selv mange Merrell produkter på Eventyrsport.dk

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.