Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Lækre kvalitetssokker i åndbare materialer

Der er ingen grund til at nøjes med dårlige sokker (foto eventyrsport.dk)

Der er ingen grund til at nøjes med dårlige sokker (foto eventyrsport.dk)

Sure sokker med hul på tåen. Findes der noget værre? Det er vigtigt med gode sokker, så du kan holde klimaet i dine sko godt og sundt. Fødderne er et meget sensitivt sted på kroppen. Mange af vores nervebaner er forbundet til fodsålen, og derfor skal du også passe rigtig godt på dine fødder.

Du kan passe på dem ved at have noget ordenligt fodtøj, men også ved at have nogle gode sokker, som der ikke er huller i. Sokker skal kunne mere, end bare at holde foden tør. De skal kunne holde foden varm og et par lækre, kvalitetssokker er også svedabsorberende, således du slipper for dårlig lugt. Du kan også få sokker, der ikke gnaver. Det er sokker uden et tydeligt søm, som sidder og gnaver i foden.

Der findes dog mange typer sokker, og du skal overveje, hvad de skal bruges til. Hvis de skal holde dine fødder særligt varme, så gå efter nogle lidt tykke sokker med . Om sommeren kan du nøjes med nogle tynde strømper, og når du dyrker sport, er det vigtigt med sportssokker.

Sved og stødeabsorberende sokker

Når du dyrker sport, er det særligt vigtigt med gode sokker. Indbefattet af sport, er også længere cykelture og gåture. Når fødderne er lukket inde længere tid af gangen og samtidig kommer til at svede, er det vigtigt, at strømen kan være med til at skabe et godt indeklima i skoen. Det kan den blandt andet ved at være svedabsorberende. De kan også give en let støtte i blandt andet svajet i foden.

Se flere indlæg om sokker her:

Har du styr på, hvor vigtige dine sokker er?

Gode sokker betyder alt

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.