Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Køb dig fattig i skitøj

Køb mens det er billigt (foto eventyrsport.dk)

Køb mens det er billigt (foto eventyrsport.dk)

Nu er det snart tid til endnu en sæson med ski, brækkede ben og gode ture på afterski!

Og det betyder, at du har en særdeles legitim undskyldning for at købe en ordentlig omgang skitøj, så du ser hamrende smart ud på løjperne.

Der er masser at vælge mellem – og om du skal have et helt nyt sæt eller bare skal have en ny hue, så er der en del forskellige valgmuligheder, som du kan boltre dig i. Og alle ved, at man simpelthen bliver nødt til at se smart ud i skitøjet – det er jo samtidig ens festtøj, når man skal til afterparty!

Ordentligt skitøj

Derudover er det faktisk helt reelt vigtigt, at du har får fat i noget ordentligt skitøj, så du overlever skituren. For det er nemlig en stor belastning for kroppen at komme ud på løjperne, hvor du jo normalt ikke befinder dig særligt mange dage om året, og det betyder, at du skal have noget ordentligt tøj på, så du er sikker på, at du er ordentligt beskyttet, hvis du skulle falde.

Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du holder varmen i dit nye skitøj, så du ikke skal sidde hele dagen og drikke kakao, mens de andre suser rundt på de sorte ruter.

Ellers er det bare at ønske dig godt i gang med den nye skisæson, hvor du helt sikkert vil få lige så mange gode oplevelser som sidste år. Og hvis du mangler enten skitøj eller generelt udstyr til rejsen, så kan du klikke på nedenstående link, hvor der er et stort udvalg af begge dele.

Læs mere om skitøj her.

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.