Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Keen sandaler gør vandreturen endnu bedre

De holder længere end gennemsnittet (Foto Eventyrsport.dk)

De holder længere end gennemsnittet (Foto Eventyrsport.dk)

Sommer betyder ferie, i hvert fald for de fleste. I år går din tur på vandreferie. Det har den faktisk gjort de sidste par år. Du elsker naturen og følelsen af frihed. Alt dit grej ligger i skabet, men da du tager din sandaler ud af skabet, er du klar over, at de ikke kan klare en tur mere i Norges fjelde. Det er så lang tid siden, at du sidst har været ude at se på sandaler og ved ikke helt, hvad du skal kigge efter, men så se med her.

Sandaler fra Keen er bare et hak bedre end konkurrenterne

En anbefaling er at se på mærket Keen, og især kaste blikket en ekstra gang på modellen Turia i deres kollektion. Den sandal har hele pakken og lidt mere til. Den er lavet af et materiale som skaber en god stabilitet omkring foden, uden at den går på kompromis på åndbarheden. Du skal heller ikke tænke over, hvilket miljø du udsætter sandalen for. Sandalen er nemlig silikonebehandlet, og den suger derfor ikke vand til sig, så du kan sagtens trave i dem i både solskin og regn. Samtidig er den antibakterielt behandlet med Aegis, så du vil aldrig opleve, at sandalen kommer til at lugte. Det er virkelig et plus, da du bare kan smide dem i tasken uden at tænke over resten af din bagage, og de vil altid være lækre at tage på, da de vil føles som nye. En lækker detalje.

Til sidst skal det også nævnes, at sandalen har tåbeskyttelse, hvilket er en god ide, hvis du skal ud at gå på sten og klipper, hvilket du helt sikkert vil møde på din vej i Norge.
Det er altså sandalen som ikke vil sætte en stopper for din ferie. Du skal ikke skænke kilometer, natur eller vejr en tanke. Bare tag sandalen på og nyd din ferie.

Se modellen Turia fra Keen her.

Share

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.