Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Kan din vandrerygsæk holde til turen?

Haglöfs - Oxo Q 60 (Foto: EventyrSport.dk)

Haglöfs - Oxo Q 60 (Foto: EventyrSport.dk)

Når du for alvor begiver dig ud i naturen med intet andet end dine fødder til at bringe dig fra a til b, er du afhængig af, at dit udstyr kan klare mosten. Specielt din rygsæk skal være af god kvalitet. Ellers ender du med at bære hver enkelt stykke tøj og samtlige af dine vabelplastre for sig. Så gør dig umage, når du vælger din rygsæk.

Tjek vandrerygsækken i butikken

Når du har gjort dig klart, hvor meget plads du skal bruge, er det en god idé at tjekke rygsækken i forretningen, før du køber. Der er ikke noget værre, end at bestille og betale over nettet, og hvis der er noget i vejen med produktet, har du kun en mailadresse at gøre godt med. Så når du skal køre dig en rygsæk, er det en god idé at vælge en forretning, hvor det er muligt at møde personligt op og snakke købet igennem. En rygsæk kan være en stor investering, og derfor er det vigtigt, at du kommer hjem med den rigtige.

Hvad skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal gå efter. Men et godt og kvalitetsbevidst mærke, der ikke slår fejl, er Haglöf. På eventyrsport.dk kan du finde en masse af deres modeller – store og små – som du roligt kan gå efter, når du finder ud af, hvor meget plads du skal bruge.

Klik her, hvis du vil se nogle gode, robuste vandrerygsække

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.