Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Jagten på den gode sovepose

Haglöfs - Q Slumber 2 S (Foto: EventyrSport.dk)

Haglöfs - Q Slumber 2 S (Foto: EventyrSport.dk)

Uanset om du er på vej på vandretur i fjeldene eller camping i Sydspanien, skal du bruge en god sovepose, der kan give dig den søvn, du har brug for. På ferier er der tonsvis af nye indtryk, mennesker og steder, du gerne vil huske – og det er immervæk lidt nemmere, når man har fået en god nats søvn.

Stort marked, lille overblik

Den største udfordring, når du skal finde en sovepose, er næsten at finde rundt i, hvad der er af muligheder. Der er tonsvis af producenter, som alle kæmper om din opmærksomhed. Men som altid er det en god idé ikke bare at tage det første, det bedste, men rent faktisk bruge noget tid på at finde frem til en tilbud. Du kan nemlig sagtens få en sovepose, der passer til dine behov, uden at skulle af med en lille million. En forretning som eventyrsport har altid gode tilbud på kvalitetsvarer af mærker som for eksempel Haglöfs eller Outwell.

Sovepose til sommerbrug

Lige nu kan du, på eventyrsport.dk, se en masse tilbud på soveposer, der er specielt beregnet til sommerbrug. Derfor kan det være en god idé at kigge på dem nu. Så er de jo klar til ferien om nogle måneder. Du kan blandt andet se på modellen Haglöfs Slumber Q 1S. En sovepose, der kan bruges til lidt af hvert. Den er primært beregnet til sommer, men kan også bruges forår og efterår, hvis du tilsvarende klæder dig lidt godt på. En lækker sovepose, som du stensikkert bliver glad for.

Klik her for at se både den og andre soveposer!

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.