Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Husk lige din sovenpose! Det er en kold fornøjelse at glemme den

Husk den! (foto eventyrsport.dk)

Husk den! (foto eventyrsport.dk)

Du skal på ”jeg skal sove i sovepose”-tur. Det kan være en telttur, en sheltertur eller en naturtur. Indsæt selv din tur.

Du skal pakke til denne tur. Det slår dig hurtigt, at du mangler det vigtigste til turen. Du mangler noget at sove i. Noget, du kan holde varmen i eller med, når solen går ned på din ”jeg skal sove i sovepose”-tur.

Man kan forsøge sig med tæpper i lag, dyner, en makker, man kan holde varmen sammen med. Men forsøget bliver aldrig rigtig godt. Det bliver bare koldt, hvis man ikke har det rigtige udstyr.

Derfor skal man måske skaffe sig den sovepose. Nogle har komplekser med soveposer og medbringer dyner for at behage sig selv. Men kan man holde varmen i det? Man kan selvfølgelig satse. Enkelte kan have fundet vejen til evig varme, selv under kold himmel. Tendensen siger dog, at det er muligt at holde varmen i en god pose, der kan lukkes om hele kroppen. Fra fødderne til næsetippen. At behage sig selv med en dyne virker i naturen som en slags bjørnetjeneste.

Pakkeguide: Soveposen er øverst på listen

Når du så får skaffet dig en sovepose, er det logik for burhøns, at du skal huske at få den med. Den er let at transportere, når du først får den bakset ned i hylsterposen. Knips den evt. fast på din rygsæk, så du altid får den med videre, hvis du skifter station.

Ud over soveposen er det vigtigt at huske liggeunderlag, hvis du ikke kommer til et sted, hvor du har noget at sove på. Derudover kan du udstyre dig med lygter og toiletpapir, hvis du skal i skoven. Du kan ikke regne med toiletpapir på de offentlige toiletter i naturen. Lygterne skal bruges til at finde vej dertil i mørket. Husk også mad, ild og optændingsgrej til et eventuelt bål.

God ”jeg skal sove i sovepose”-tur.

Har du ikke en sovepose? Så klik her

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.