Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Herrefede vinterstøvler til ham

”Hvad skulle det være?”
”Vinterstøvler, til en herre, tak.”

Således kunne en, indrømmet, hurtig men dog ofte forekommet handel lyde i disse tider. Temperaturen har sneget sig ned under frysepunktet og børn, unge, gamle, kvinder og mænd valfarter til butikkerne for at få fingrene – eller rettere fødderne i fornuftigt fodtøj.

Og selv om den overstående ordveksling er karikeret, så er det stadig en sandhed med modifikationer. For mænd er langt mere købsorienteret end kvinder. De skal have et par støvler. Pronto. Ikke så meget bøvl, prøvning og pjat. Shopping har ikke samme tiltrækning på de fleste hankønsvæsner, som det traditionelt har på kvinder. Amerikansk forskning har påvist, at opdelingen stammer er biologisk bestemt, helt tilbage til før evolutionen. For mens mænd var ude og jage, så samlede kvinderne forråd. En tidskrævende beskæftigelse, der kræver koncentration og akkuratesse, og som kan sammenlignes med det at købe ind. Så at undersøge flere, forskellige butikker – eller internetsiders udvalg kan risikere at forvirre mere end det vejleder i mandens behovsanalyse. De har ofte et yndlingsmærke, de kender, stoler på og vender tilbage til, når de gamle på bunden af skabet har udført sin pligt på tilfredsstillende vis.

Vinterstøvler kan også være herrefede

Det sker dog, at man handler i panik – og køber ind nærmere af nød end af lyst. Vinterstøvler har ikke det allerbedste ry blandt fodtøj. De er ikke sexede som sandaler eller stilletter, street som sneakers eller trendy som mærkevare gummistøvlerne. Nej, de er bare sat i skammekrogen med betegnelsen som det klodsede bekendtskab, som årstiden byder os at benytte, når alle andre muligheder er udtømt. Men sådan behøver det ikke at være. Vinterstøvler er langt mere – og langt bedre end sit tarvelige ry og rygte.

Der findes nemlig et stort og meget varieret udvalg af støvler til alle typer mænd– og til alle behov. Vinterstøvler kan være smarte, de kan være behagelige men først og fremmest er de, by far, de mest anvendelige til årstiden. Funktionaliteten i støvlen betyder særligt meget for mænd. Mange kigger på praktiske detaljer og på holdbarheden. Mænd kan, i modsætning til kvinder, godt lide at investere i en støvle, der holder flere sæsoner. Så er der nemlig ikke udsigt til flere, krævende købsbeslutninger i horisonten.

Se et fedt udvalg her: Vinterstøvler Herre

Share

Tags: ,

One Response to “Herrefede vinterstøvler til ham”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.