Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Hav altid luftmadrasser parat!

Luftmadrasser er dit hemmelige våben imod mange gæster (foto eventyrsport.dk)

Luftmadrasser er dit hemmelige våben imod mange gæster (foto eventyrsport.dk)

De fleste kender til ordsproget: “Ude godt, hjemme bedst”. Det rummer en del sandhed Det er rarest og bedst at sove i sin egen seng, for det hér man får sin gode nattesøvn og kan komme i gang med den daglige rutine. Der kan dog også være noget godt forbundet med at få lidt afveksling i tilværelsen ved at overnatte udendørs, eller blot et andet sted. Til dette formål vil man helt sikkert få brug for en eller anden form luftmadras. Derfor er det altid godt at have luftmadrasser derhjemme, så man kan tage dem med på tur, hjem til andre eller have nogle sovende hos en selv.

Overnat overalt med luftmadrasser

Luftmadrasser er kort sagt madrasser, der kan pustes op med luft. De er med andre meget kompakte, når man ikke skal bruge dem, hvilket også er den største fordel ved dem. Derfor er de lige til at have med på en tur i naturen, eller i bagagen hjem til nogle andre. Med en god luftmadras vil man være meget mere fleksibel i forhold til at overnatte andre steder end hjemme.

Det er vigtigt at huske på, at alle luftmadrasser ikke er lige gode. Det er for eksempel meget vigtigt, at en luftmadras er fuldstændig lufttæt. Ellers vil man vågne op midt om natten, eller hverfald om morgenen, ved at man ligger på den bare jord eller det hårde gulv, i stedet for at ligge blødt og godt som det var meningen. Meget kommer an på producenten af luftmadrasser og deres, forhåbentlig, kompromisløse brug af holdbare materialer og ny teknologi.

Det er også en god idé at være opmærksom på at købe luftmadrasser, der er kompatible med diverse pumper. Det kan vise sig at være mere besværligt at puste en luftmadras op selv, end man skulle tro. Hvis man tager højde for alle disse ting, og sørger for at købe noget ordentligt, så er man klar til at overnatte, hvor det end skal være!

Køb en lækker luftmadras eller flere her

Share

Tags: ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.