Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Har du prøvet en Fjällräven jakke?

Passer til det meste vejr (Foto Eventyrsport.dk)

Passer til det meste vejr (Foto Eventyrsport.dk)

Vi kender alle sammen Fjällräven. Deres ikoniske Kånken rygsæk, der efterhånden er i samme kategori som de legendariske Allstars-sko fra Converse og 501-bukserne fra Levi’s, har været en fast del af mode- og gadebilledet i snart fire årtier. Men den svenske producent af udstyr og beklædning til det aktive menneske har masser af andre genialiteter på samvittigheden. Blandt disse er deres jakker, der, uanset hvordan vejret er, kan redde din dag.

Designet til det danske vejr

Og lige præcis som dansker kan vi få rigtig meget nytte ud af deres jakker, der kan modstå det meste. Vejret herhjemme er nemlig præget af , at det sjældent bliver særlig ekstremt i nogen ende af skalaen, men derimod stort set altid byder på lunkne temperaturer og en god portion regn.

Et eksempel er Fjällrävens velkendte anorak ”Kaise”, der udover at være så tætvævet, at den praktisk talt er vindtæt, også kan gøres næsten vandtæt med en voksbehandling. Derudover er den foret, så den godt kan holde til de kølige forårs og efterårsdage, og om vinteren er det bare at tage en trøje indenunder.

Se Fjällräven jakker her.

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.