Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Gummistøvler – bliv klar til efteråret

Kom igenem regnvejsdagen i gummistøvler (foto eventyrsport.dk)

Kom igenem regnvejsdagen i gummistøvler (foto eventyrsport.dk)

September måned er starten på det danske efterår. Det betyder masser af blæst og regn. Bladene bliver gule, herefter orange og til sidst helt brune, hvorefter de falder af og daler ned på jorden og blander sig sammen med regnen. Folk med paraplyer skynder sig ind i busserne, så de kan komme nogenlunde tørskoede på job. Børn i regnsæt og cykelhjelm cykler i skole, og er ret ligeglade med regnen. De glæder sig blot til at komme ud i skolegården og hoppe i vandpytter.

Og som man siger, så er der jo ikke noget dårligt vejr, selvom man godt kan være en smule uenig, når man skal forcere regnen på cyklen en grå morgen. Nej det handler om den rette påklædning. Og en grå regnvejrs dag er der en ting, som du ikke kan undvære: gummistøvler.

Gummistøvler holder dig tør og varm – hele dagen

Der er nemlig ikke noget værre end at have våde fødder. Så er det næsten lige meget, om resten af kroppen er tør. For våde fødder betyder også nemt kolde og klamme fødder. Og kolde fødder får også resten af kroppen til at blive kold. Så derfor er det en god ide at tage et par gummistøvler på, når du skal begive dig ud i regnen.

Gummistøvler kommer i mange slags og farver. Du kan vælge et par, der kun går til anklerne. De minder meget som sko på den måde og er måske mere praktiske at gå rundt med en hel dag. Men på den anden side er det ikke altid praktiske med korte gummistøvler, da vandet nemmere kommer ned i dem.

Man kan også vælge et par lange støvler til midt på læggen. Her kan man få dem i en hel neutral farve som mørkeblå eller mørkegrøn. Men vil man gerne have lidt mere fest på fødderne, kan man også få et par med nogle fine farver eller et sjovt mønster – prikker eller striber.

Find gummistøvler her.

Share

Tags: , , , ,

2 Responses to “Gummistøvler – bliv klar til efteråret”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.