Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Gode sokker betyder alt

Icebreaker sokker (Kilde: Eventyrsport.dk)

Icebreaker sokker (Kilde: Eventyrsport.dk)

Har du besluttet dig for en vandretur denne sommer? Så skal du have det rigtige udstyr. En ting er at anskaffe sig rygsæk, vandrestøvler og telt, men en ting, som mange overser er betydning af sokker. På en vandretur er du overladt til, at dine ben og fødder kan klare mosten. Ellers kommer du ingen vegne. Og selvom compeed hurtigt bliver guds gave til mennesket på sådan en tur, kan du forebygge mange af vablerne, hvis du tager sokkerne alvorligt.

Gå uden om bomuldssokker

Der er mange forskellige slags sokker, og en ting skal du huske, når du køber: Bomuldssokker er ikke en god idé. Når du vandrer rundt i bjergene, vil dine fødder svede mere end normalt, og bomuldssokker vil ikke kunne transportere fugten væk fra fødderne, og huden vil være mere sårbar over for udvikling af vabler. Du skal sørge for at købe nogle sokker i kunststof,. De skal sidde helt tæt til foden, så der ikke opstår rynker, som kan danne vabler, og desuden skal du vælge en par, som kan støtte op om din fod.

Til gengæld skal du tage bomuldssokker med til, når du slår lejr. Her skal dine fødder har ro og hvile, og bomuldssokker vil hjælpe med det. Desuden er de varmere at sove i, og nætterne i bjergene kan være utrolig kolde.

Klik her for at se et stort udvalg i sokker sokker!

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.