Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Fodtøj fra Merrell: Så behøver du ikke have ondt i fødderne

Merrell er et af beviserne på at kvalitet kan svare sig (foto eventyrsport.dk)

Merrell er et af beviserne på at kvalitet kan svare sig (foto eventyrsport.dk)

Vi kender det alle sammen. Et par smukke, lækre læderstøvler står og stirrer på os inde fra butiksvinduet. Vi bliver nærmest som hypnotiseret, og bliver af en usynlig kraft trukket ind bag butikkens glasdør for at prøve dem på fødderne. De er stadig flotte på, støvlerne, og de små smerter vi mærker, når vi forsigtigt går rundt i dem inde på butikkens blanke gulve, lægger vi ikke mærke til. Vi lader os forblænde, og siger til os selv, at de nok bare lige skal gås til.

Vi tager støvlerne med hjem og prøver dem igen og igen til forskellige jakker og tøj. Og til den næste gåtur skal de så stå deres distance på fødderne. Men efter at have gået kun 15 minutter, gør fødderne ondt, og da du kommer hjem er de hævede, ømme og med en vabel eller to, som du må putte plaster på.

Fodtøj fra Merrell er god ved fødderne

Øv for den, for de var jo så smukke og som skabt til dig. Problemet med mange sko er, at designerne har tænkt meget over udseendet, men knap så meget over, hvordan de egentligt er at gå i for dig og mig – os almindelige mennesker. Og det er en skam, for du ved også godt, at det par smukke støvler, du bare måtte eje, får du ikke på mere i dit liv.

Vil du gerne undgå sådanne køb men udelukkende gå efter et par sko af god kvalitet, og som dine fødder vil elske, så skal du prøve nogle fra mærket Merrell. Her er der tale om en kvalitetssko, som ikke er som alle andre. Dine fødder vil elske dig for at købe sådan et par.

Find sko fra Merrell hos eventyrsport

Læs mere om Merrell sandaler her

Share

Tags: , , , ,

One Response to “Fodtøj fra Merrell: Så behøver du ikke have ondt i fødderne”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.