Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Flyverdragter lukker ikke kulden ind på midten

Det perfekte overtøj til børn (foto eventyrsport.dk)

Det perfekte overtøj til børn (foto eventyrsport.dk)

Du kan både få en flyverdragt, hvis du er lille, og hvis du er stor. Der findes nemlig både flyverdragter til voksne og børn og dem midt i mellem. Flyverdragter er en fantastisk oplevelse, er giver dig mulighed for at boltre dig udendørs uden risiko for at kulde og andet koldt (så som sne) lister sig ind på maveskindet.

Når man har en todelt dragt på, oplever man tit som barn at både sand, sne og jord glider ind på maven i løbet af en dag på legepladsen. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Løsningen er som sagt en flyverdragt, der lukker af der, hvor bukser og en jakke ikke slår til.

Flyverdragter fås både i tynde og tykke modeller. Det vil sige, der findes en, der passer til forår og efterår, hvor andre er varme nok til de koldeste vinterdage.

Pas godt på helbredet

Der er flere fordele ved at klæde sig godt på, når vinterkolde dage er over en. Først og fremmest er der den umiddelbare fordel, at man ikke fryser. Man bliver ikke til en istap, der er træt og kold og gennembanket, når man endelig kommer indendørs igen. Varmt tøj er med til at holde energiniveauet i kroppen oppe, da man ikke skal bruge al sin energi blot på at holde varmen.

Derudover er en flyverdragt eksempelvis også god, fordi den sørger for, at man ikke får et dårligt helbred. Når man holder varmen er kroppen også mere resistent over ubehageligheder, der har lyst til at kæmpe imod ens immunforsvar. Det skal man ikke kimse af. En vinter kan blive meget lang, hvis man går og skranter hele tiden.

Flyverdragter hjælper store som små med at komme sundt og helt igennem vinterens kolde dage. Og så er der endda mulighed for at boltre sig frit uden at blive våd og kold i de inderste lag.

Se udvalget af flyverdragter hos Eventyrsport

Læs mere om flyverdragter her på bloggen:

Gå på opdagelse, når der er flyverdragt udsalg

Flyverdragt giver frihed til at lege, lege og atter lege

Didriksons flyverdragt til barnet i den kolde tid

Share

Tags: , , ,

One Response to “Flyverdragter lukker ikke kulden ind på midten”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.