Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Flyverdragt giver frihed til at lege, lege og atter lege

I flyverdragten kan barnet lege frit uden at fryse (foto eventyrspor.dk)

I flyverdragten kan barnet lege frit uden at fryse (foto eventyrspor.dk)

Den første sne er faldet. Man vågner op om morgenen og ser til sine børns store glæde, at haven har skiftet farve. De løber hen til vinduet. Begejstrede. De kan nærmest ikke komme hurtigt nok ud for at lege i sneen. Hvor er huen, handskerne, støvlerne og ikke mindst flyverdragten?

Flyverdragten er et retro stykke overtøj, som giver dit barn stor bevægelighed, når der skal leges. Den er praktisk og smart, og som voksen ærgrer man sig helt over, at flyverdragt-tiden nogensinde sluttede. Det var en glad tid.

Den er hurtig at tage af og på, og der er kun én del at holde styr på i børnehaven. Alle børn burde have en flyverdragt i gaderoben sammen med en elefanthue, uldent undertøj og alt det andet, der hører vinteren til.

Køb af flyverdragt på nettet

Du kan i dag købe flyverdragt til dit barn online. Fordelen ved onlineshopping er, at du kan tage på indkøb, når du vil. Desuden finder du måske billigere tilbud eller smartere modeller. Med internettet kan du nå ud til hele verden, når det passer dig.

Dog skal man være mere omhyggelig, når man køber flyverdragten på nettet. Her har man ikke mulighed for at mærke kvaliteten og prøve, om størrelsen passer, og om dit barnet synes, dragten er rar at have på. Vælg derfor en troværdig forhandler på nettet.

Det er også vigtigt at være påpasselig, når du modtager din flyverdragt med posten. Du skal pakke nænsomt op, så du har mulighed for at returnere flyverdragten, hvis det alligevel ikke var den rigtige flyverdragt til din livlige søn eller datter.

Desuden har du ifølge Købeloven 14 dages fortrydelsesret i forbindelse med e-handel. Desuden har du også altid 2 års reklamationsret, hvis dragten skulle gå i stykker. Dette gælder også, selvom du har købt din nye flyverdragt på nettet. Du har dine rettigheder, selvom du ikke har ansigt på din forhandler.

Net-shopping kan altså være meget smart, hvis du bare lige husker at tage dine forholdsregler.

Se et udvalg af flyverdragte her

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.