Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Er du til friluftsliv? – Vælg Keen

Keen - Siskiyou (Foto: EventyrSport.dk)

Keen - Siskiyou (Foto: EventyrSport.dk)

Når du bruger megen af din tid udenfor, er det vigtigt, at du har det rigtige på fødderne. Gode og solide sko eller støvler betyder alt, når man kaster sig ud i at vandre, sejle, klatre eller andre ting. Så når du skal til at finde nogle sko til outdoor-livet denne sommer, skal du huske at give dig god tid og være grundig. Her er nogle bud på, hvad du kan vælge:

  • WHM Arroya 2: Modellen forener støvle med sandal. Det vil sige, at du kan bruge skoen til al friluftsliv, klatre og vandre med dem, uden at dine fødder og tæer kommer til skade. Men lufthullerne i skoen giver dine fødder mulighed for at ånde, og designet giver din fod den samme støtte, som du får i en almindelig støvle.
  • Austin: Egentlig en hverdagssko, men designet og støtten gør den også god til en vandretur. Den kan desuden også bruges på arbejdet eller andre situationer, hvor du skal gå meget rundt.
  • Siskiyou: En rigtig vandresko lavet i læder og åndbar membran. Selvsamme membran gør skoen ideel til våde områder, fordi de lukker til og gør det umuligt for vandet at komme ud. Men samtidigt er den designet, så dine fødder stadig kan ånde. Kan bruges til både mænd og kvinder.

Klik her for at se disse og andre gode modeller fra Keen her!

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.