Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

En softshell jakke er den perfekte løsning mod vind og vejr

Din nye softshell jakke bliver din yndlingsjakke (foto eventyrsport.dk)

Din nye softshell jakke bliver din yndlingsjakke (foto eventyrsport.dk)

Det er utrolig vigtigt at være klædt ordentligt på til vind og vejr. Jo mere komfortabelt tøj vi kan iføre os, des støre glæde finder vi ved at bevæge os udendørs. Softshell er den perfekte løsning mod nedbør, fordi materialet er næsten vandtæt, samtidigt med at det tillader din krop at ånde. Det er oftest den måde, hvorpå du holder dig mest tør og varm, fordi du tillader din krop af komme af med fugt og varme indefra, ligesom kulde og væde ikke trænger ind udefra. Softshell fungerer selvfølgelig ikke på dage med kæmpe mængder af nedbør, men den fungerer udmærket til moderat regn eller våde dage som snevejr.

En softshell jakke til aktivt udendørsliv

Softshell jakken fungerer perfekt til et aktivt udendørsliv, fordi den tillader dig at svede og komme af med din varme. Der er blandt andet mange ski-mærker, der benytter sig af materialet, fordi softshell kan være ganske komfortabelt på et skisportssted med fugtig sne. Desuden er materialet langt mere funktionelt end meget andet. Gammeldags regntøj bliver for eksempel hurtigt omklamrende og varmt for kroppen.

Blandt de mest populære udbydere af softshell kan nævnes Haglöfs, der har produceret svensk tøj til friluftsliv i næsten hundrede år. Mærket laver masser af jakker i softshell, der er yderst populære på skisportssteder i norden såvel som i alperne. Tøjet gennemtestes af kendte udøvere af udendørssport. Der er både klatrere og langrendsløbere på testholdet, hvilket er din garanti for, at tøjet egner sig perfekt til aktivitet under barske vejrforhold.

Køb en softshell jakke her

Share

Tags: , , ,

One Response to “En softshell jakke er den perfekte løsning mod vind og vejr”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.