Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

En rygsæk giver frihed til spontanitet og oplevelser

Gør noget ved den backpacker tur du drømmer om (foto eventyrsport.dk)

Gør noget ved den backpacker tur du drømmer om (foto eventyrsport.dk)

At tage rygsæk over skulderen og så ud af døren. Der findes ikke noget mere bekræftende, end når man er på vej ud på et eventyr. På eventyret møder man måske andre mennesker, eller kommer i kontakt med sig selv og sin omverden ved den blotte iagttagelse. Iagttagelser i vigtige, og det er bevægelsesfriheden også. Når vi føler os fri, er vi ofte i stand til at udrette mange flere ting, og ens bevidsthed er på en måde også mere i kontakt med nuet. Man kan gøre det simpelt. Man kan starte ud med at pakke simpelt. Ikke mere end man har brug for – og så ud af døren, ud på vejen og hen til toget. Med en rygsæk over skulderen er man alene, men også helt igennem i kontakt med omverdenen, som den møder en.

Bevægelse åbner verden op

Det handler kort sagt om at åbne verdenen op. Ved at tage ud i naturen med en simpel pakning kan man tage sin verden op til et nyt revideret syn, hvor det kun er sanseindtrykkene og erfaringerne i nuet, der tæller. Det kan være en helt opløftende effekt, når det er, at man finder sig selv i færd med at gå på eventyr i den smukke natur. I den svenske ødemark eller bare i den danske natur. Ofte betyder afstanden ikke så meget. Det handler mere om bevægelsen, og tiden tilbragt i en totalt tilstedeværelse.

Rygsæk på turen

Der findes en rygsæk til enhver anledning. Fælles er, at de befrier en fra at skulle bære ting med hænderne. En rygsæk befrier en på en praktisk og komfortabel måde, således at man kan koncentrere sig helt og holdent om det at skulle gå, blive eller sidde. Man har det vigtigste med, så længe det kan være i en rygsæk.

Find en rygsæk her

Få meget mere information om rygsække:

Alle børn fortjener rygsække.

Rygsæk til børn gør det sjovt at være praktisk

Skån din ryg med en god rygsæk

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.