Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

En luftmadras er ikke varm luft

Du må ikke undervurdere brugen af luftmadras (foto eventyrsport.dk)

Du må ikke undervurdere brugen af luftmadras (foto eventyrsport.dk)

En luftmadras er den perfekte løsning, hvis du har behov for overnatninger på hurtige ture. Det kan være i forbindelse med kurser, arbejde, festlige weekender, hvor bilen på stå hjemme, festivalture, camping eller liggende gæster i stuen. Luftmadrassen er bare smart og praktisk, og man kan sove udmærket på en madras, så man vågner frisk og udhvilet.

Da luftmadrassen er pumpet op med den blotte luft, kan den let blive afkølet og kold gennem natten. Den isolerer desuden ikke mod jordens kulde. Det kan du komme til livs ved at ligge et termotæppe under madrassen, men en anden mulighed vil være at købe en ny og mere moderne luftmadras af højere kvalitet. Der laves mange af disse luftmadrasser efterhånden, fordi de er stadig mere efterspurgt. De kommer med fyld af fiber, hvilket gør dem blødere og lunere om natten. De er desuden selvoppustelige eller fås med pumpe, fordi de ikke må pustes op med munden, da fibrene klumper sammen, hvis man gør det.

En luftmadras skal have den rette størrelse

Din luftmadras skal købes til formålet. En stor luftmadras er selvfølgelig altid behagelig og rar, fordi du kan vende og dreje dig i løbet af natten, og du kan brede dig. Den er desværre bare utrolig tung og upraktisk, hvis du vil vandre, eller hvis du skal ligge i et lille telt. Du er derfor selvfølgelig nødt til at tage højde for, hvor du skal hen, hvordan og i hvilket telt. Et moderne og praktisk liggeunderlag af høj kvalitet kan være en løsning på vandreturen.

Køb en luftmadras her: http://www.eventyrsport.dk/soveposer-mv/luftmadrasser.html

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.