Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

En luftmadras er en ny seng, hurtig seng, let seng

Køb en luftmadras du rent faktisk gider sove på (foto eventyrsport.dk)

Køb en luftmadras du rent faktisk gider sove på (foto eventyrsport.dk)

Hvis du skal have gæster i weekenden men ikke kan tilbyde dem et sted at sove, vil en luftmadras være en god og hurtig investering. Med en luftmadras kan du let puste en ny seng frem i jeres hjem, og ligeså hurtigt kan du pakke den væk igen. Hvis du en anden dag har brug for et sted at sove hos dine venner, på hyttetur, telttur eller nogle efterspørger en ekstra seng, kan du hive luftmadrassen frem igen.

Luftmadrasser forbinder mange muligvis med en flad plade, der er lilla på den ene side og grøn på den anden. Disse findes stadig, de er hurtige at fylde med luft og de fylder ikke meget i rygsækken. Siden denne luftmadras blev opfundet, er der dog kommet mange andre slags til verden. Dels er der kommet en tykkere enmandsluftmadras. Denne kommer i en single- eller dobbeltstørrelse. Det vil sige, at der findes en model til dig selv og en, du kan dele med din kære. Den dobbelte kan selvfølgelig også blot være til dig selv, hvis du godt kan lide at brede dig, når du sover.

Pump luftmadrassen et ekstra lag

Udover at luftmadrasser findes til en og to personer, kommer de også i flere højder. Det vil sige, at du faktisk kan få en luftmadras, der kan blive ligeså høj som den almindelige seng, du har derhjemme.

Når du ligger på den ekstra luft sikrer du, at du ikke glider ned på gulvet i løbet af natten men tværtimod puttes af luftmadrassens betrykkende luft.

Nu er der talt så meget om luftmadrassen og al dens luft. Men hvordan får du den overhovedet pumpet op? Der findes forskellige former for luftmadraspumper. Nogle er manuelle, her træder du på en trædepude. Andre er elektroniske. Disse sættes blot til et stik hvorefter du trykker på startknappen. Pumper findes til alle slags temperament.

Find din luftmadras hos www.eventyrsport.dk

 

Share

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.