Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

En jungle af overtøj til børn – få hjælp her

Didriksons - Jesse Kids Jacket (Foto: EventyrSport.dk)

Didriksons - Jesse Kids Jacket (Foto: EventyrSport.dk)

Hvad end du leder efter flyverdragter til vinterens strabadser, forårsjakken til de lune maj-dage eller sommerjakken til sommerens udendørsliv, så kan det være svært at finde rundt i alle de forskellige mærker og modeller, der findes på markedet for overtøj til børn.

Her får du et par gode tips til hvad du altid skal kigge efter.

Åndbarhed

Først og fremmest skal dit barns overtøj altid være åndbart. De fleste børn er meget aktive, og hvis åndbarheden halter, så vil det lynhurtigt blive en klam oplevelse for barnet at være ordentligt klædt på.

Slidstyrke

Fodbold, løb og klatren i træer er blot få af de mange udfordringer, som børneovertøj skal holde til. Børn er aktive, og de tænker ikke meget over hvordan deres tøj bliver behandlet. Så det skal du gøre for dem. Sørg for at købe overtøjet i gode robuste materialer, der giver dit barn de optimale muligheder for at være aktiv, uden at skulle bekymre sig om huller er skrammer på tøjet.

Specialisér overtøjet

Til sidst skal du sørge for at købe overtøj til årstiden. Det duer ikke at barnet hverken fryser eller sveder for meget, og det kan undgås ved at have to eller måske tre jakker at skifte imellem. En tyk og vandafvisende til vinteren, en foret og vandtæt jakke til forår og efterår og til sidst en let og tynd sommerjakke til de kølige sommeraftener.

Se masser af ting indenfor overtøj børn her!

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.