Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Den svenske friluftsbølge – Haglöfs

Haglöfs - Tight S (Foto: EventyrSport.dk)

Haglöfs - Tight S (Foto: EventyrSport.dk)

Svenske virksomheder med speciale i produkter til det aktive friluftsmenneske har i flere år haft stor succes. Både blandt entusiasterne, der altid kan regne med kvalitet fra producenter som Haglöfs og Fjällräven. Men også i bybilledet i de større danske byer ser man oftere og oftere produkter, og især tasker, fra de to virksomheder.

Især Fjällrävens ikoniske rygsæk Kånken og Haglöfs’ smarte og praktiske computertaske-modeller, Backup, virker til at være favoritter, når de danske unge skal vælge deres rygsæk til studierne og dagligdagen.

Men hvad er det egentlig for nogle virksomheder?

Med udgangspunkt i det praktiske

Haglöfs blev grundlagt af svenske Victor Haglöf i 1914, og virksomheden startede med at producere rygsække til de lokale landmænd, skovarbejdere og andre, der havde en dagligdag, der krævede meget af deres udstyr.

Meget har dog ændret sig siden, og selv skovarbejderne og landmændene sikkert stadig køber deres tasker hos samme firma, så er Haglöfs i dag en stor producent af friluftsudstyr og har etableret sig i både Europa og Japan.

Hemmeligheden ligger i, at Haglöfs er begyndt at fokusere mere på design – men ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Derfor får forbrugerne stadig kvalitetsprodukter, når de vælger Haglöfs.

Er du blevet nysgerrig?

Se eventuelt her for et stort udvalg af Haglöfs.

Share

Tags: , , ,

One Response to “Den svenske friluftsbølge – Haglöfs”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.