Anmeldelser af alt mellem himmel og jord

Alsidigt regntøj gør undendørsoplevelser sjovere

Det er sjovere at være ude i regnen med regntøj (foto eventyrsport.dk)

Det er sjovere at være ude i regnen med regntøj (foto eventyrsport.dk)

Regntøj skal være let og nemt at bruge. Det bedste regntøj er til at ånde igennem på for eksempel fugtige og våde sommerdage, men yder også en fornuftig beskyttelse mod vind og vejr. Den danske sommer er ikke helt til at stole på. Godt nok kan der stå juni, juli og august i kalenderen, men det lytter termometeret ikke nødvendigvis til. Den danske sommer kan være regnfuld og ustadig, men også opfriskende og blomstrende til tider. Med noget regntøj, der virker i alle mulige slags situationer, står man under alle tilfælde bedst.

Beskyttende og åndbart

Regntøj skal være beskyttende, men også åndbart. Det skal kunne holde både imod regn, men også imod vind og vejr. Derudover er det også godt, hvis det er åndbart. For selvom det regner, kan det også være varmt, og solen har det også med at vise sig engang imellem. Hvis man derfor er ude på en tur og ikke ønsker at tage tøj på og af hele tiden, vil det derfor være fordelagtigt med noget regntøj, der er alsidigt.

Alsidigt og funktionelt regntøj gør det nemmere

Alsidigt regntøj har det med at gøre turene lidt sjovere. Det gør de, fordi det ofte er sjovere at være ude, hvis det hele er lidt mindre omstændigt og meget mere naturligt. Hvis man er ude og hele tiden skal tage sig i agt omkring ustadige omstændigheder, mister man meget af den glæde, der nu engang måtte forekomme på sådanne ture. Derfor er regntøj, der både kan bruges under lidt lunere temperaturer og voldsomme regnskyld, det klart bedste for udendørselskeren. For oplevelser kommer ikke bare sådan, dem skal man lægge noget hjerte og sjæl. Vores tilstedeværelse er det, der afgør, om vi kommer til at få det sjovt. Og denne tilstedeværelse kommer lidt nemmere, hvis vi ikke skal bekymre os om det praktiske.

Find godt regntøj her

Få mere inspiration til regntøj via disse links:

Regntøj børn – Praktisk og smart regntøj til de mindste

Regntøj til børn kan være noget bag en vild historie

Regntøj er til den grå og kedelige hverdag

Share

Tags: , , ,

One Response to “Alsidigt regntøj gør undendørsoplevelser sjovere”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.